bizimtarifler

Karanfil Kokulu Mutfaktan Merhaba!

image-full Müge Külçebaş
22 Ekim 2021

Karanfil Kokulu Mutfaktan Merhaba! ornament
22 Ekim 2021

Merhabalar, ben Müge. Bizimtarifler’deki köşeme hoş geldiniz! ? Siz de gününüzü bir parça da olsa tatlı yiyerek keyiflendirenlerdenseniz hazır olun çünkü buraya özellikle farklı tatlı tariflerini sizinle paylaşmaya geldim.

Mutfağa olan ilgim çocukluk yıllarıma dayanıyor. Annemin mutfaktaki hazırlık sesleriyle eve yayılan muhteşem yemek kokuları birleşince hep annemin yanında bulurdum kendimi. Şimdi de, mutfağım ve evim, inanılmaz huzurlu ve mutlu olduğum, yoğun bir günün ardından bile malzemelerin başına geçip yeni şeyler deneyip ruhumun dinlendiği yerdir.

İlgi alanlarıma fotoğrafçılık da girince kalıcı bir görsel tarif defterim olsun istedim ve açtığım @muguetsbakery Instagram hesabımdan paylaşımlara başladım. Tam da bu noktada Bizimtarifler ile kesişti yollarımız. Sizlere bu platformda çeşitli konularla ilgili yazılar hazırlamak ve çoğu zaman sağlıklı, kimi zaman kaçamaklı, ama her zaman ev yapımı olmasını önemsediğim tatları sunmak için sabırsızlanıyorum.

Mesleğim gereği Mimar olarak da mutfak dekorasyonlarına dair bilgiler vermeyi ve ayrıca doğup büyüdüğüm Almanya’dan farklı tariflerle sizleri buluşturmayı çok istiyorum. Tekrar görüşmek üzere, hoşçakalın.

Unutmadan… Tatlılar için severek kullandığım baharat; karanfil tozu! ?

Tariflerimde sık sık lazım olacak, bilginize ?